គ្រឿងផ្សំ​៖ សាច់​មាន់​ សា​ឡាដ​សង​ វ៉ាន់​ស៊ុយ​ បង្គារ​ក្រៀម​ យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម​ ខ្ទឹម​ស ​ស្ករ​ស​ ទឹក​ត្រី​ ម្រេច​ អំបិល​ ដុំ​ស៊ុប​(បើ​មាន​)
របៀប​ធ្វើ​
* កាប់​សាច់​មាន់​ជា​ដុំ​ៗ​ ហាន់​យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម​ជា​ចំ​ណិត​តូច​ៗ​
* ដាំ​ទឹក​អោយ​ពុះ​ បង់​សាច់​មាន់​ បង្គា​រក្រៀម​​ យី​ហ៊ឺ​ក្រៀម​ ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​
* បង់​ដុំ​ស៊ុប​(បើ​មាន​) ដាក់​ទឹកត្រី​ ម្រេច​ អំបិល​ ស្ករស​ តាមរ​សជាត់​ដែល​ចូល​ចិត្ត​
* រំងាស់​អោយ​សាច់​មាន់​ផុយ​បន្តិច​(កុំ​ផុយ​ពេក​) ទុក​ជា​កា​រស្រេច​។
៏៏៏៏ចំណាំ​៖ ពេល​រៀប​ញ៉ាំ​ចាំ​កំ​ដៅ​ទឹក​ស៊ុប​ រួច​បង់​សា​ឡាដ​សង​និង​វ៉ាន់​ស៊ុយ​។
DSC04979