គ្រួចបំពង
គ្រឿងផ្សំ
គ្រូចទាំងមូល | ៤គ្រូច |
ប្រេងឆា | កំនត់ |
គល់ស្ហឹកគ្រៃ(តូចៗ) | ៤គល់ |
ទឹកជ្រលក់ | |
ខ្ទឹមស-ក្រហម | ៣កំពឺស |
ម្រេច | បន្តិច |
អំបិល | បន្តិច |
ម្សៅស៊ុប | បន្តិច |
ក្រូចឆ្មា | បន្តិច |
ទឹកដាំពុះ | ល្មម |
បន្លែ | |
ម្ទេសខ្មាំង | ២ផ្លែ |
ត្រសក់ | ២ផ្លែ |
ជីគ្រប់មុន | បន្តិច |
សាលាដ | ១គល់ |
វិធីធ្វើ
១ គ្រួចលាងទឹកអោយស្អាតរួចញាត់គល់ស្លឹកគ្រៃចូលដាក់អោយស្រក់ទឹកល្អ
២ ដាំប្រេងខ្លាញ់អោយក្តៅដាក់គ្រួចចូលបំពងអោយឆ្អិនសព្វល្អនិងមានពណ៌ ក្រលាតល្អ។ ទើបដូសឡើងអោយទុកអោយស្រក់ខ្លាញ់។
៣ ធ្វើទឹកជ្រលក់ដោយលាយគ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់ចូលគ្នាទាំងអស់ភ្លក់មើលអោយល្មមរសជាតិ។
៤ រៀបគ្រួចដាក់ចានអោយស្អាតរួចដាក់ទឹកជ្រលក់ក្នុបកូនចាន។
Post a Comment