គ្រឿងផ្សំ
គ្រូចទាំងមូល៤គ្រូច
ប្រេងឆាកំនត់
គល់ស្ហឹកគ្រៃ(តូចៗ)៤គល់
ទឹកជ្រលក់
ខ្ទឹមស-ក្រហម ៣កំពឺស
ម្រេចបន្តិច
អំបិលបន្តិច
ម្សៅស៊ុបបន្តិច
ក្រូចឆ្មា បន្តិច
ទឹកដាំពុះ ល្មម
បន្លែ
ម្ទេសខ្មាំង ២ផ្លែ
ត្រសក់ ២ផ្លែ
ជីគ្រប់មុន បន្តិច
សាលាដ ១គល់

វិធីធ្វើ
១ គ្រួច​លាង​ទឹក​អោយ​ស្អាត​រួច​ញាត់​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ​ចូល​ដាក់​អោយ​ស្រក់​ទឹក​ល្អ​
២ ដាំ​ប្រេង​ខ្លាញ់​អោយ​ក្តៅ​ដាក់​គ្រួច​ចូល​បំពង​អោយ​ឆ្អិន​សព្វ​ល្អ​និង​មាន​ពណ៌​ ក្រលាត​ល្អ​។ ទើប​ដូស​ឡើង​អោយ​ទុក​អោយ​ស្រក់​ខ្លាញ់​។
៣ ធ្វើ​ទឹក​ជ្រ​លក់​ដោយ​លាយ​គ្រឿង​ផ្សំ​ទឹក​ជ្រ​លក់​ចូល​គ្នា​ទាំង​អស់​ភ្លក់​មើល​អោយ​ល្មម​រសជាតិ​។
៤ រៀបគ្រួចដាក់ចានអោយស្អាតរួចដាក់ទឹកជ្រលក់ក្នុបកូនចាន។

581870_440239969388466_820827713_n